Over ons

Voel Je Sterk is in ontwikkeling sinds 2008. Voel Je Sterk werkt aan de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren binnen de kinderopvang, het primair onderwijs en het voorgezet onderwijs.

Ons doel is om leerlingen zinvol maar vooral ook plezierig onderwijs te bieden. Voel Je Sterk wordt bij iedere klant op maat aangeboden, op basis van onze methodische aanpak. Het is voor ons belangrijk om een constructieve samenwerking te bouwen én te onderhouden. De praktijk heeft ons geleerd dat duidelijke en prettige communicatie cruciaal is voor het effectief aanbieden van het Voel Je Sterk-programma. Hier is dan ook veel aandacht voor.

De Voel Je Sterk-trainers zijn opgeleid door onze organistie en hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van trainingen waarin sociaal- emotionele thema’s centraal staan. Er wordt blijvend gewerkt aan het ontwikkelen van praktisch materiaal voor docenten en voor ouders/verzorgers. Al het Voel Je Sterk-materiaal sluit perfect aan op de Voel Je Sterk-trainingen die worden gegeven door de Voel Je Sterk-trainer en is volledig op behoefte te gebruiken.

Kwaliteit leveren staat hoog in ons vaandel en hebben een scherp oog voor de kwaliteit van onze diensten en producten, onze Voel Je Sterk-trainers en onze samenwerkingspartners.